Airconditioning en Warmtepompen

Een Airco of Warmtepomp bij ons bent u aan het juiste adres.

Wilt u een offerte van ons vul dan even het contact formulier in, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

 

Uw huis of bedrijfspand verwarmen in de winter en koelen in de zomer?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

U kunt bij ons kiezen uit verschillende merken zoals, Daikin , Haier en sinds kort hebben wij Panasonic toegevoegd aan ons assortiment.

Daikin Stylish binnen + buitenunit  zwart R32 (inclusief IR afstandsbediening en WLAN)

Het Coanda-effect

Het Coanda-effect optimaliseert de luchtstroom en zorgt voor een comfortabel binnenklimaat. Dankzij de speciaal ontworpen lamellen wordt de luchtstroom nauwkeuriger gericht en ontstaat er een betere temperatuurverdeling in de ruimte. Het Coanda-effect creëert twee verschillende luchtstroompatronen afhankelijk van of de koelof verwarmingsfunctie is geactiveerd. De bovenste afbeeldingen tonen het Coanda-effect in koelmodus (plafondluchtstroom) en de onderste in verwarmingsmodus (verticale luchtstroom).

Luchtkwaliteit

De Flash-Streamer verwijdert allergenen zoals pollen en schimmelallergenen en nare geurtjes door met elektronen een chemische reactie met luchtdeeltjes op te wekken om de luchtkwaliteit te verbeteren en voor schonere lucht te zorgen.

Statisch luchtfilter: het nieuwe luchtfilter is behandeld met een actieve Ionpure-stof om bacteriën en virussen te vangen, verminderen en verwijderen.

Specificaties

  • Seizoensrendement tot A+++ in koel- en verwarmingsmodus.
  • Met een geluidsdrukniveau van slechts 19 dB(A) is het systeem nauwelijks hoorbaar.
  • Schone en gezonde lucht dankzij de Daikin Flash Streamertechnologie.
  • De intelligente thermische sensor detecteert de oppervlaktetemperatuur en zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de luchtstroom.
  • Standaard inclusief: Onecta app (via geïntegreerde WLAN-adapter): bedien het binnendeel vanaf welke locatie dan ook met een app, via een netwerk of het internet en monitor het energieverbruik.
  • Een R-32 product reduceert de milieu-impact met 68% in vergelijking met een R-410A product en zorgt voor een lager energieverbruik, dankzij het hoge energierendement.