Waterontharders.

Inregeltechniek Drachten levert een breed scala aan waterontharders,

Waarom een waterontharder?

Hoe komt het dat er in je badkamer, je koffiezetapparaat, je wasmachine en je waterkoker telkens zoveel kalkaanslag ontstaat?

Dat komt allemaal door het leidingwater. In leidingwater zit namelijk kalk. Je kunt het onmogelijk met je blote ogen zien, maar het zit er wel.

 

Rechtstreeks van de waterleiding ongefilterd uit je kraan

Het water stroomt door leidingen en gaat zonder enige filter direct door naar waterpunten zoals je kraan, je wasmachine en je douche. Daar komt het in aanraking met je huid, je haar, je kleding en alle spullen die worden ‘schoongemaakt’ met water.

Als het opdroogt krijg je daar niet alleen lelijke kalkvlekken van, maar het kan ook je apparatuur aantasten. Ook blijft het achter op je tegels, de voegen en droogt het je huid uit.

 

 

Water zonder kalk is lekker zacht

Je hebt wel eens gehoord van zacht water, maar je hebt er waarschijnlijk nooit bij stilgestaan hoe het voelt of proeft. Vaak krijgen we te horen dat het aanschaffen van een waterontharder een van de beste investeringen is, terwijl het alleen kalk uit water haalt. Dat komt omdat je het direct zult merken. Wij zeggen dan ook niet voor niks:

Je ziet, proeft en voelt het verschil.

Waterontharderland

Actie Blue Label Kalkfri 1100 waterontharder voor een jaarverbruik van circa 228 m3 Inclusief plaatsen €1499,- inclusief BTW.
Vraag naar de voorwaarden. Tel:0653880963